Highest Quality
from Germany

O Podjetju

Orodja KingKong-tools se odlikujejo po izjemnih zmogljivostih.

Naša orodja so v uporabi širom sveta: na mulčerjih v Kanadi in Združenih državah Amerike, pri vzdrževanju cest na Švedskem in Avstriji, oziroma so kos neštetim nalogam v drobilcih lesa v Nemčiji,…
  
Neprimerljiva zanesljivost, hitro in enostavno naročanje in hitra dobavljivost naših orodij, vsak dan prepriča več in več kupcev vsak dan širom sveta.
  
Naša mlada in visoko motivarana ekipa vam nudi podporo in pomaga pri izbiri idealnega orodja za vaš stroj, poskrbi za hitro sprovedbo naročila in točno dobavo. Orodja so nemudoma razpoložljiva in vedno na zalogi v naših dobro založenih skladiščnih centrih v Nemčiji in ZDA za praktično vse modele uveljavljenih proizvajalcev mulčerjev, lesnih frez, drobilcev lesa, mobilnih drobilcev kamenja in sekiro strojev. Vsi naši izdelki so peskani in pakirani v priročna plastična vedra - še en primer kvalitete “made in Germany”.
  
Na podlagi 15 letnih izkušenj in sodelovanja z najboljšimi proizvajalci hardmetala lahko optimiziramo orodje vašim specifičnim potrebam.
  
Naši izkušeni inženirji skupaj z vami analizirajo vašo potrebo na delovišču in skupaj z našimi partnerji razvijejo individualno rešitev za vas. Prednosti se kažejo ravno v tem: Na podlagi izbire pravilne geometrije orodja in izvedbe hardmetala se drastično poveča efektivnost vašega mulčerja, drobilca, sekiro stroja ali drobilca, hkrati pa se poveča interval menjave orodja, kar vam prihrani čas in denar.
  
 Svoje obljube držimo. Lahko nas držite za besedo!

KingKong-Tools - Work smart